Ohjaajalle


kuva käsistä

Omaa ryhmää muodostamaan

Kenelle, miten?

Feelix-ryhmän idea – mikä ryhmässä tärkeää?

Feelix-ryhmän lisäarvo * Minä ohjaajana – mitä ohjaajalta odotetaan * Ohjaajan ja ryhmäläisten rooli


Ryhmän toteutus

Ryhmässä sovittavat asiat & käytännön järjestelyt * Ohjaajien ja ryhmäläisten kokemuksia * Ryhmän päättäminen * Käytännön esimerkkejä


Sudenkuoppia

Entä jos kaikki ei mene niin kuin Strömssöössä?


Hyviä vinkkejä ohjaajalle


Tälle sivulle päivitetään Feelix-ryhmien ohjaukseen ja sisältöihin liittyvää aineistoa sekä kokemuskuvaukset Feelix-ryhmistä.Ohjaajien ja valmentajien vertaisprosessin 1. tapaaminenEnsimmäisen tapaamisen teemana on Olympic tool, belgialaisten kumppaneidemme kehittämä menetelmä siihen, miten vaikeudet saadaan kuvattua selviytymisinä CV:ssä ja vahvuudet löydettyä “Sadonkorjuun” avulla.

Materiaali on suomeksi ja pöytäporinat suomeksi myös. Peilataan, miten työkalua voisi hyödyntää oman asiakaskunnan kanssa. Belgialaiset Ann ja Ann ovat yhteydessä Zoomin välityksellä pariin otteeseen (englanniksi). Survival skills, Visualization of Strengths and Harvest board tulevat tutuksi.

Lopussa kuulemme esittelyn FÖLIS-pelistä (Paula ja Anna). Pelin on kehittänyt Fölis-hankkeen osallistuja ja Feelix-nuoret ovat kokeneet pelin todella virkistäväksi.

Toivotaan, että lähitapaamiset onnistuvat ja että päästään 30.11. jatkamaan ohjaajien ja valmentajien vertaisprosessia uusin näkökulmin.

Katso ohjelma alta!