Kansainvälinen toiminta

Feelix-hankkeessa tutustutaan kansainvälisten kumppaneiden hyviin käytäntöihin, joista saadaan lisäarvoa Feelix-hankkeen kohderyhmille.

Suunnitellut yhteistyökumppanit ovat

Blekinge Centre of Competence/Blekinge Kompetenscentrum, Ruotsi

Blekingessä tutustutaan Mind the Gap -hankkeen toimintaan ja tuloksiin sekä Blekinge Kompetenscentrumin muuhun toimintaan.

Blekingenin Kompetenssikeskus on Blekingenin seudun tutkimus- ja kehitysyksikkö. Keskuksessa tehdään työtä kansallisen terveyden ja käytäntöjen innovaatioiden eteen. Poikkitieteellisen tieteellisen tutkimuksen, yhteisöprojektien ja tiedon välittämisen kautta pyritään Blekingenin seudun asukkaiden elämänlaadun parantamiseen.

https://regionblekinge.se/utveckling-och-projekt/blekinge-kompetenscentrum.html

Stebo, Genk, Belgia

Stebo-organisaatiolla on monenlaista toimintaa. Stebossa työskennellään yhdessä kohti reilumpaa yhteiskuntaa, jossa jokaisella yksilöllä on yhtäläiset mahdollisuudet.

Belgiassa tutustutaan nuorille maahanmuuttajille suunnattuun hankkeeseen, jossa toimii kaksi teemaryhmää: New jobs: guidance and support for migrants and youth to take new kinds of jobs ja New skills and coaching approaches.

https://ec.europa.eu/esf/transnationality/stebo-1839

https://stebo.be

Municipality of Popovo, Bulgaria

Bulgariassa tutustutaan Green Jobs -hankkeen toimintaan. Hyviä käytäntöjä haetaan erityisesti kestävän työn ja sosiaalisen osallisuuden lisäämiseen nuorilla ja työttömillä.